Risk för vattenbrist i Södermanlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

06 feb 2020 klocka 09.00 - 18.00

Inred din gårdsbutik, rådgivning och utbildning med Annica Bergman, DEKKO

Här får du veta hur just din gårdsbutik/café skapar en inspirerande och lättarbetad butiksmiljö som ger en ökad försäljning och bättre lönsamhet. Vår rådgivare och lärare är Annica Bergman, DEKKO AB.

Annica Bergman jobbar som Visual Merchandiser med  butiksuppbyggnad, butiksexponering och utbildning inom exponering och varupresentation. Annica är rådgivare inom Smakrik och blomstrande besöksnäring.
Värdar för kursen är Tord Olsson och Helene Zackrisson på Herresta Lada, som tagit rådgivning av DEKKO för inredning av butik och café.

Vi inleder förmiddagen med en grundkurs i visuell och kommersiell merchandising (butikskommunikation) för att öka kunskapen i att arbeta med exponering och varupresentation på butikens olika ytor. Vi tar upp köpbeteende, koncept, butiksplanering, skyltar&priskommunikation samt varuexponering.

På eftermiddagen påbörjar de företag som valt rådgivning den enskilda rådgivningen tillsammans med Annica. Då går ni igenom era önskemål för er gårdsbutik och den fortsatta rådgivningen samt bokar in Annica för ett besök på ert företag. Omfattningen av rådgivningen diskuterar ni er fram till utefter just ert nuläge och framtida visioner.
När ni väntar på er enskilda rådgivning med Annica arbetar ni vidare med uppgifter från förmiddagens kurspass som utvecklar just er gårdsbutik.
Läs gärna mer om rådgivningen inom Smakrik och blomstrande besöksnäring här Länk till annan webbplats..

Vi har några platser för enbart kurspass men de som anmäler sig till och tar rådgivning har förtur till kursplatserna. Om du anmäler dig till enbart kurspass kan du först efter anmälningstiden gått ut få reda på om du kommer med.

DEKKO AB Länk till annan webbplats.

Herresta Lada Länk till annan webbplats.

Rådgivning inom Smakrik och blomstrande besöksnäring Länk till annan webbplats.

Tid: Torsdag 6 februari, kl 09:00–18:00

Plats: Herresta Lada, Odensala, vägbeskrivning Länk till annan webbplats.

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Kostnad: Kurspass 500 kr + moms. Rådgivning upptill max 5.900 kr + moms. Mat och fika 275 kr + moms. Faktureras i efterhand.
Landsbygdsprogrammet finansierar 70% av rådgivningen inom Smakrik och blomstrande besöksnäring, dvs ni får mycket för rådgivningskostnaden ovan som motsvarar 30% av de faktiska kostnaderna.

Har du frågor: Annica Bergman DEKKO kan ge många exempel på rådgivningar som hon gjort och vad ni kan göra på ert företag: annica@dekko.se

Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län svarar på kursadministrativa frågor kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se, 010-2249411.


Anmälan till Länsstyrelsen i Västmanlands län>>Var:
Herresta Lada, Odensala
Kostnad:
Kurspass 500 kr + moms. Rådgivning upptill max 5.900 kr + moms. Mat och fika 275 kr + moms. Faktureras i efterhand.
Sista anmälningsdag:
15 jan 2020

Kontakt