28 nov 2019 klocka 08.30 - 16.00

Friluftsliv för alla

Välkommen att samverka, inspirera, lära och mötas på Regional tankesmedja för friluftsliv. Temat i år är Friluftsliv för alla. Hur kan fler människor få möjlighet att må bra i naturen?

Friluftsliv är bra för hälsan och genom att fler kommer ut i natur- och kulturmiljöerna kan folkhälsan i länet förbättras. Varför är friluftsliv bra för hälsan? Vad kan vi göra tillsammans? Hur kan din organisation bidra till att fler kommer ut i naturen?

Kom och inspireras av naturhälsokonsulten Åsa Ottosson, Friluftsfrämjandet, Funktionsrätt Sörmland och Region Sörmland!

Länsstyrelsen har i uppdrag att samordna arbetet för att förverkliga regeringens friluftslivspolitik regionalt. Vi arbetar just nu med en plan för vårt fortsatta arbete och bjuder in deltagarna att bidra till den. Vilka behov, tillgångar och utmaningar finns i vårt län?

Tid och plats: hela dagen 28 november på Hedenlunda slott.

Tider och program finns i Inbjudan Pdf, 3.9 MB, öppnas i nytt fönster.

Tankesmedjan riktar sig till kommuner, föreningar, företag, myndigheter som är verksamma inom friluftsliv i länet. Evenemanget är kostnadsfritt och för max 100 deltagare.

Välkomna!

Anmälningstiden har gått ut. Om du är intresserad av att delta kontakta Maria Rolf, se kontaktruta nedan, om det finns lediga platser.

Var:
Hedenlunda slott
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
20 nov 2019

Anmäl dig

Kontakt

Maria Rolf

Friluftslivssamordnare