19 nov 2019 klocka 09.30 - 16.00

Företagsbesök Lindeborgs Eco Retreat, tema digital marknadsföring

Foto: Ken Pils

Lindeborgs Eco Retreat ligger vackert belägen vid vägs ände invid sjö och skog, utanför Nyköping, 12 mil från Stockholm. I centrum på gården står Ekoladan, en hundra år gammal lada som renoverats med hållbara och naturliga material och en genomgående designidé. Här finns en konferens- och yogalokal med milsvid utsikt över sjön Hallbosjön och möjligheter att bo över. Här finns det möjlighet att varva ned i en ostörd, vacker och hållbar miljö.

Med ett nytänkande jordbruk, grönsaksodlingar, biodling, lieängar, biokolproduktion och ett biologiskt vattenreningssystem arbetas det på gården för att skapa ett så livskraftigt och hälsosamt system för liv i alla dess former.

För företag erbjuder Lindeborgs konferens- och mötesmöjligheter, utbildningar inom ledarskap och facilitering/rådgivning. För privatpersoner erbjudander Julia och Carl Lindeborg uthyrning av rum, yogaretreater och andra kurser med fokus på personlig utveckling. 

Välkommen till en spännande dag där Julia berättar om Lindeborgs verksamhet och resan dit.

Temat för dagen är digital marknadsföring som Lindeborgs lyckats framgångsrikt med och har stor erfarenhet av från olika verksamheter.

Medverkar under dagen gör även Henric Johansson, digital koordinator på STUA.


Tid: Tisdag 19 november, kl 09:15–16:00

Plats: Lindeborgs Eco Retreat, Vrena

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Tillhör du inte målgruppen, men är intresserad så kan du få möjlighet att delta i mån av plats. Kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, se kontaktuppgifter nedan.

Kostnad: Mat och fika kostar 300 kr + moms, faktureras i efterhand. Företagsbesöket finansieras av Landsbygdsprogrammet och är kostnadsfritt för deltagarna.

Har du frågor, kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län  kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se, telefon 010–224 94 11

Anmälan till Länsstyrelsen i Västmanland

 

Var:
Lindeborgs Eco Retreat, Vrena
Kostnad:
Mat och fika kostar 300 kr + moms, faktureras i efterhand. Företagsbesöket finansieras av landsbygdsprogrammet och är kostnadsfritt för deltagarna.
Sista anmälningsdag:
03 nov 2019

Kontakt