Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

28 nov 2019 klocka 12.15 - 17.00

En vecka fri från våld

Bröd

En föreläsningseftermiddag för dig som arbetar mot eller kommer i kontakt med mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer!

Mälardalens Högskola, Strängnäs-, Eskilstuna, Nyköpings- och Gnesta kommun, Kvinno- och Tjejjouren Mira samt Zonta bjuder tillsammans med Länsstyrelsen i Södermanland in till en föreläsningseftermiddag om mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer i samband med den årligt återkommande kampanj- och aktivitetsveckan ”En vecka fri från våld”. Under veckan uppmärksammas vikten av ett våldsförebyggande arbete för att förebygga mäns och killars våld.

Föreläsare:

Åsa Johansson
Mehrdad Darvishpour
Anna Sander
Josephine Appelqvist

Dagen anordnas för dig som i din profession eller på fritiden kommer i kontakt med frågor som rör mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer till exempel yrkesverksamma inom socialtjänst, förskola, skola, rättsväsende, hälso- och sjukvård, ideella organisationer m.fl.

Konferensen är kostnadsfri och fika ingår.

Anmäl dig i formuläret nedan! Inbjudan och program finns nederst efter anmälningsformuläret.

Du hittar information om hur länsstyrelsen behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/sodermanland/om-lansstyrelsen-i-sodermanland/om-webbplatsen/sa-hanterar-vi-dina-personuppgifter.html

VAR:
Mälardalens Högskola ”Aula Collegium”. Se inbjudan med program.
KOSTNAD:
Ingen kostnad för deltagande
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
14 nov 2019

Kontakt