Risk för vattenbrist i Södermanlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

03 okt 2019 klocka 09.30 - 16.00

Fallängetorp för fä och folk, tema Tillgänglighet

På Fallängetorp får alla möjlighet att komma nära naturen och djuren och uppleva det lantliga lugnet. Här kan personer med nedsatt rörelseförmåga bo i tillgänglighetsanpassade Mellangården, vara Bonde för en dag, köra Zoom uphill och åka traktor och vagn till Kina för utomhusmatlagning. Det som är nödvändigt för dom med nedsatt rörelseförmåga blir en ren och skär lyx för oss andra, som t.ex. höj och sänkbara sängar, justerbar diskbänk och höj och sänkbart handfat.

Stina Barrsäter visar och berättar om Fallängetorps verksamhet med fokus på Tillgänglighet. Medverkar under dagen gör Magnus Mattisson, rådgivare inom Tillgänglighet, Henrik Wester och Angelika Wernersson Västmanlands turism.

Välkomna till en dag där vi ser på möjligheterna att tillgänglighetsanpassa för alla och hur det ger fler gäster till ditt besöksmål.

Fallängetorp>> Länk till annan webbplats.


Tid: Torsdag 3 oktober, kl 09:30–16:00

Plats: Fallängetorp, Krylbo, vägbeskrivning Länk till annan webbplats.

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Tillhör du inte målgruppen, men är intresserad så kan du få möjlighet att delta i mån av plats. Kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, se kontaktuppgifter nedan.

Kostnad: Besöket är kotnadsfritt, finansieras av landsbygdsprogrammet. Mat och fika kostar 220 kr + moms, faktureras i efterhand.

Har du frågor, kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län  kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se, telefon 010–224 94 11

 

Anmälan på Länsstyrelsen i Västmanlands kalender>>

 

VAR:
Fallängetorp, Krylbo
KOSTNAD:
Fika och mat kostar 220 kr+moms, faktureras i efterhand. Företagsbesöket finansieras av landsbygdsprogrammet.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
23 sep 2019

Kontakt