Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

05- 06 nov 2019 klocka 08.30 - 17.00

Samverkanskonferensen 2019 - ANDTS, brottsförebyggande arbete samt alkohol- och tobakstillsyn

Bröd

Välkommen på årets samverkanskonferens som handlar om samverkan över yrkes- och organisationsgränser inom områdena ANDTS, brottsförebyggande arbete samt alkohol- och tobakstillsyn

På årets konferens kommer vi bland annat att ta upp det nationella kunskapsläget kring droger, brottslighet kopplat till spel och förändringar i den lokala samverkan. Från länet får vi höra mer om arbetet med ANDTS-ambassadörer, SMADIT och om genomförandet av lokala orsaksanalyser för det brottsförebyggande arbetet. Konferensen gästas av föreläsare från CAN, Spelinspektionen och Göteborgs universitet.* Som vanligt varvas föreläsningarna med praktiska exempel och diskussioner.

*Reservation för eventuella ändringar. Detaljerat program kommer inom kort.

Tider:
Dag 1, 09:00–17:00
Dag 2, 08:30–15:30

Konferensen är för dig som arbetar i kommunen eller på Polismyndigheten med samordnaransvar inom ANDTS- och/eller det brottsförebyggande området, som är tillsynshandläggare för alkohol och tobak, som är kommun- eller områdespolis eller arbetar på Skatteverket med frågor kopplat till alkohol och tobak.

Konferensen är kostnadsfri. Länsstyrelsen står för övernattning, fika, lunch och middag på dag ett, samt frukost, fika och lunch på dag två. Konferensdeltagarna står själva för resa. Anmälan är bindande.

Anmäl dig i formuläret nedan!

Du hittar information om hur länsstyrelsen behandlar personuppgifter på https://www.lansstyrelsen.se/sodermanland/om-lansstyrelsen-i-sodermanland/om-webbplatsen/sa-hanterar-vi-dina-personuppgifter.html

VAR:
Safiren, Drottninggatan 19, 641 30 Katrineholm
KOSTNAD:
Ingen kostnad för deltagande
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
13 okt 2019

Kontakt