27 nov 2019 klocka 09.00 - 18.00

Storytelling, rådgivning med Kistone

Omsätt dina berättelser, visioner, strategier och idéer till konkreta, lönsamma upplevelser.
Välkommen till en dag där Kistone hjälper dig att utveckla ditt företag med Storytelling.

Vi börjar dagen med att gå igenom teorin för Storytelling t ex vikten av den äkta berättelsen, vad innebär det att arbeta med storytelling under ett kurspass.

På eftermiddagen har vi grupprådgivning och enskild rådgivning med varje företag.

Kistone är ett företag som arbetar med storytelling och skapar tydlig identitet och starka och hållbara idéer som går att omvandla till lönsamma upplevelser. Det gör vi genom att ta fram koncept med hjälp av förstudier, workshops, processledning av utvecklingsarbete, samt gestaltning och design. Vi värnar om både yta och djup men i vårt konceptarbete är det innehållet som står i fokus. Vår storytelling bygger alltid på äkta berättelser. Får vi hjälpa dig med din story? Kanske vi kan vara en pusselbit i ditt utvecklingsarbete? Vi hjälper dig att hitta just dina berättelserna och hur du kan använder dem i utvecklingen av företaget. I vår rådgivning får du råd om att förmedla företagets historia, diskutera hur berättelsen kan styra till exempel inredning, marknadsföring, grafisk formgivning och övriga detaljer och tips för att locka media att skriva om verksamheten.

I priset ingår kurspass teori på förmiddagen , grupprådgivning och en timmes enskild rådgivning på eftermiddagen, förberedelsearbete, dokumentation i form av ett rådgivningsbrev för just ditt företag samt uppföljande samtal efter att ni fått rådgivningsbrevet . (1.650 kr + moms, mat och fika tilkommer).
(Vi har 5 extra platser till kurspasset på förmiddagen för dig som är intresserad av Storytelling och som kanske vill boka en enskild rådgivning med Kistone vid senare tillfälle. De 10 första kursplatserna är reserverade för de som tar rådgivning på eftermiddagen, dvs de fylls först. (Enbart kurspass på fm 500 kr + moms, mat och fika tillkommer.))

Tid: Onsdag 27 november, kl 09:00–18:00.

Plats: Ekolssunds slott och wärdshus, Ekolsund. Mellan Bålsta och Enköping, nära E18.

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Tillhör du inte målgruppen, men är intresserad så kan du få möjlighet att delta i mån av plats. Kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, se kontaktuppgifter nedan.

Kostnad: Rådgivningen kostar ca 1.650 kr + moms. Mat och fika under dagen tillkommer, 260 kr + moms.
Landsbygdsprogrammet finansierar 70% av rådgivningen inom Smakrik och blomstrande besöksnäring, dvs ni får mycket för deltagaravgiften ovan som motsvarar 30% av de faktiska kostnaderna.

Har du frågor, kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län  kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se, telefon 010–224 94 11


Anmälan till Länsstyrelsen i Västmanlands kalender.

OBS!! Du kan även anmäla dig till samma rådgivningsdag 5 november Åsa folkhögskola, Sköldinge. Anmäl dig här 5 november, Sköldinge>>
Sista anmälningsdag 22 oktober.

Var:
Uppsala län.
Kostnad:
1.650 kr + moms, mat och fika tillkommer.
Sista anmälningsdag:
27 okt 2019

Kontakt