Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

09 apr 2019 klocka 17.40 - 18.30

Invigning och boksläpp

Invigning fågeltorn

Strandstuvikens naturreservat finns som utflyktsmål i "50 utflykter i sörmländsk natur". Foto: Länsstyrelsen

Välkommen till det nya fågeltornet i Strandstuviken! Vi inviger tornet och samtidigt visar vi och delar ut vår helt nya guidebok 50 utflykter i sörmländsk natur. Guiden finns att hämta gratis på naturum i Stendörren och turistbyråerna från 9 april.

Program


17.40
Samling på parkeringen vid Strandstuvikens camping för gemensam promenad till invigningsplatsen. Hitta hit! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För dig som har handikapp-parkeringstillstånd finns möjlighet att parkera närmare fågeltornet, på naturreservatets parkering. Sväng då vänster före vägen till campingen vid träskylt Fågeltorn.

18.00 Välkomna! Landshövding Liselott Hagberg inleder och Länsstyrelsen berättar om projektet Life Coast Benefit och vår utflyktsguide. Nyköpings kommun berättar om reservatet, fågelföreningen Tärnan berättar om fågellivet och HandikappAlliansen i Nyköping om vikten av tillgänglig natur för god hälsa.

18.30 Landshövdingen inviger fågeltornet.


Anmäl dig via formuläret nedan.

VAR:
Strandstuvikens naturreservat, Nyköping
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
05 apr 2019

Anmälan

Kontakt

Länsstyrelsen i Södermanlands län

611 86 Nyköping