Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

12 apr 2019 klocka 09.30 - 16.00

Hornuddens Trädgård-ett företag i ständig utveckling

Välkommen till Hornuddens trädgård där Karin och Mats Sjöstedt driver en omfattande besöksverksamhet med bland annat konferens, gårdsbutik, café, restaurang, stuguthyrning och catering. Allt med fokus på hållbarhet, kretsloppstänkande och tillgänglighet.

Allt genomsyras med fokus på hållbarhet och kretsloppstänkande samt tillgänglighet. Under 2017 startade de en ny verksamhet, Hornuddens Andelsträdgård, där man som konsument abonnerar på säsongens grönsakslåda.

I år firar gårdsbutik och matservering 10 år, men Hornudden som besöksföretag har dock funnits längre. En hel del har hänt under dessa år och Karin och Mats har utifrån sin erfarenhet och förändrad efterfrågan utvecklat verksamheten. Vi tittar på dagens verksamhet men pratar också om företagets utvecklingsprocess.

Hornudden Länk till annan webbplats.

Datum och tid: Fredag 12 april, kl 09:30–16:00
Plats: Hornuddens Trädgård, Strängnäs

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Tillhör du inte målgruppen, men är intresserad så kan du få möjlighet att delta i mån av plats. Kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, se kontaktuppgifter nedan.

Kostnad: Besöket är kostnadsfritt. Mat och fika kostar 340 kr + moms. Faktureras i efterhand.

Har du frågor?
kontakta Kerstin Bjäresten Osmarkkerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se, telefon 010–224 94 11 eller Eva Lindqvist eva.lindqvist@lansstyrelsen.se, telefon 010-2249311, Länsstyrelsen i Västmanlands län.

Anmäl dig via Länsstyrelsen i Västmanlands webbplats.  Öppnas i nytt fönster.
Sista anmälningsdag är den 3 april.


VAR:
Hornuddens Trädgård, Strängnäs
KOSTNAD:
Besöket är kostnadsfritt. Mat och fika kostar 340 kr + moms, faktureras i efterhand.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
03 apr 2019

Kontakt