24 jan 2019 klocka 09.30 - 16.30

Laga en grönare buffé

Inspirationsmatlagning med matkreatören och internationellt prisbelönade kokboksförfattaren Maria Masoomi!

Vi kommer att laga både varma och kalla rätter, goda och hälsosamma anrättningar med hänsyn både till miljö och klimat - med och utan kött. Spännande färgsprakande inslag som du kan ha på buffén för att göra det mer hälsosamt, hållbart, färgrikt och fräscht!

De flesta rätterna som lagas på kursen är både laktos- och glutenfria.

Tid: Torsdag 24 januari, kl 09:30–16:30

Plats: Aroscatering, Hälla, Västerås

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Tillhör du inte målgruppen, men är intresserad så kan du få möjlighet att delta i mån av plats. Kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, se kontaktuppgifter nedan.

Kostnad: Kursen kostar 750kr + moms. I kursavgiften ingår för- och eftermiddagsfika samt en grönare lunchbuffé som vi lagat själva.

Har du frågor, kontakta Kerstin Bjäresten Osmark, Länsstyrelsen i Västmanlands län  kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se, telefon 010–224 94 11

Anmälan

Kursen är fulltecknad men du kan anmäla ditt intresse för reservlistan och kommande kurser genom att maila kerstin.bjaresten.osmark@lansstyrelsen.se.

Senast den 9 januari 2019 via anmälningsformuläret som du hittar via länken nedan. Max 12 deltagare. Max två deltagare från samma företag. Vänligen respektera sista anmälningsdatum, vid för få deltagare kan aktiviteten komma att ställas in.

Anmäl dig på Västmanlands läns webbplats

Läs mer om hur Länsstyrelsen hanterar personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Loggor för Länsstyrelserna, smakrik besöksnäring och EU- jordbruksfonden


Var:
Aroscatering, Hälla, Västerås
Kostnad:
Kursen kostar 750kr + moms. I kursavgiften ingår för- och eftermiddagsfika samt en grönare lunchbuffé som vi lagat själva.
Sista anmälningsdag:
09 jan 2019

Kontakt