Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

11 sep 2018 klocka 09.30 - 16.00

Företagsbesök på Näsets Gröna, Knivsta

Välkommen till ett inspirerande företagsbesök på Näsets Gröna.
I en vacker miljö vid Mälarens strand driver Sven och Elisabeth Secher, tillsammans med trädgårdsmästare Helena Grip, sitt besöksföretag med en småskalig odling av grönsaker, örter och blommor enligt ekologiska principer.

Under dagen presenterar Sven och Elisabeth Secher sitt företag och alla dess verksamheter. Hur har de gjort för att utnyttja närmiljön, platsen och förfinat verksamheten istället för att investera och öka volymerna? Vi gör en trädgårdsvandring och, om det finns tomater kvar, avslutar vi dagen med en tomatprovning.

Tid: Tisdag 11 september, kl 09:30–16:00

Plats: Näsets Gröna, Södra Ekhamn Näset 500, Knivsta, vägbeskrivning Länk till annan webbplats.

Målgrupp: För dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen och är verksam i Västmanlands, Uppsala, Stockholms, Södermanlands eller Örebro län.

Tillhör du inte målgruppen, men är intresserad så kan du få möjlighet att delta i mån av plats. Kontakta Eva Lindqvist, se kontaktuppgifter nedan.

Kostnad: Besöket är kostnadsfritt. Maten kostar 220 kr + moms.

Har du frågor, kontakta Eva Lindqvist, Länsstyrelsen i Västmanlands län 
eva.lindqvist@lansstyrelsen.se,  telefon 010–224 93 11

Anmälan

Senast den 4 september via anmälningsformuläret som du hittar via länken nedan. Max 20 deltagare. Max två deltagare från samma företag. Vänligen respektera sista anmälningsdatum, vid för få deltagare kan aktiviteten ställas in.

Anmäl dig på Västmanlands läns webbplats

Läs mer om hur Länsstyrelsen hanterar personuppgifter:
www.lansstyrelsen.se/dataskydd

Näsets Gröna är ett litet företag med en bred verksamhet! All verksamhet på Näsets Gröna genomsyras av en strävan att värna miljön och kretslopp och miljötänk är ett nyckelbegrepp.

På Näsets Gröna odlas det mesta när det gäller grönsaker, bär och frukt. Allt som odlas används i företagets övriga verksamhet. Här finns ett mysigt trädgårdskafé med hemlagat och ”härodlat” utbud, en handelsbod med gårdens produkter, försäljning av grönsaker till restauranger, aktiviteter som t ex tomatprovning för bokade grupper, presentlådor med gårdens produkter, trädgårdsrådgivning, äppelmustning, m.m.
 
Läs mer om Näsets Gröna på deras webbplats Länk till annan webbplats.

VAR:
Södra Ekhamn Näset 500, Knivsta
KOSTNAD:
Besöket är kostnadsfritt. Mat och fika kostar 220 kr + moms
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
04 sep 2018

Kontakt