Aktuella varningsmeddelanden i Södermanlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

01 jun 2024 klocka 11.00 - 15.00

Lär dig nya arter tillsammans med Naturskyddsföreningen och Naturfalken!

Kollage av två foton: två vuxna och två barn tittar på bilder av djur. Affisch med foton av olika djur och växter. Text Naturfalken.

Välkommen till naturum Stendörren och lär dig nya arter tillsammans med Naturskyddsföreningens artvänner!

Mellan klockan 11-15 finns artvännerna på plats utanför naturum och hjälper dig. Den som lärt sig nya arter kan ta artkunskapsmärket ”Naturfalken” och få ett litet pris!

Naturfalken är framtaget av Naturskyddsföreningen och är inspirerat av simborgarmärket men vill i stället sprida artkunskap på ett roligt och inspirerande sätt. Läs mer om Naturfalken på https://www.naturskyddsforeningen.se/naturfalken/ Länk till annan webbplats.

Anmälan dig senast den 30/5 till Naturskyddsföreningen: Per-Ola Björn p-o.bjorn@telia.com. Det går även bra att ansluta på plats vid naturum Stendörren.

Aktiviteten kan komma att ställas in vid alltför dåligt väder, kolla på SNF hemsida https://nykoping.naturskyddsforeningen.se/ Länk till annan webbplats. för alternativt datum.

Var:
naturum Stendörren
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
30 maj 2024

Kontakt

Naturum

Telefon 010-223 44 20

Telefonnumret är aktivt under säsong maj till september. Övrig tid telefonsvarare.

Dela sidan:

Landshövding

Beatrice Ask

Besöksadress

Stora Torget 13

Postadress

611 86 Nyköping

Organisationsnummer

202100-2262

Följ oss