Stendörren 50 år

Stendörrens naturreservat bildades 1972 och fyller 50 år i år. Det vill vi fira ordentligt med olika aktiviteter, utställning och kalas. Kom med och fira året tillsammans med oss!

Text 50 år

Vi håller nu på och tar fram ett program för hela jubileumsåret. Redan nu kan du skriva in ett datum i kalendern: den 18 juni är den stora jubileumsdagen. Vi återkommer med program när det blir klart.

Bidra till vår jubileumsutställning!

Nu söker vi dina upplevelser från Stendörrens naturreservat! Vi söker efter fotografier, upplevelser och historier från reservatet, både dagsfärska och från reservatets unga dagar. Vi vill fira födelsedagen genom att lyfta alla de minnen och berättelser som reservatets besökare samlat på sig genom åren. Har du något du vill dela med dig av? Skulle du vilja vara med och skapa en utställning med oss?

Bilder och berättelser ställs ut på naturum under 2022. Efter utställningens slut får du ditt eget alster. Vi förbehåller oss rätten att göra ett urval och fritt formge utställningen. Genom att skicka in ditt bidrag godkänner du att vi får använda ditt material i utställningen samt intygar att du själv tagit bilden. Inskickat bidrag räknas som allmän
handling som kan begäras ut. Du godkänner också länsstyrelsens hantering utav dina personuppgifter. För information om hur Länsstyrelsen i Södermanlands län behandlar personuppgifter, se www.lansstyrelsen.se/dataskydd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka in senast den 23 januari

Skicka in ditt bidrag eller ställ frågor till naturum.stendorren@lansstyrelsen.se,
senast den 23 januari.


Kontakt

Emelie Envall
Projektledare för Stendörrens naturreservats 50-årsjubileum

emelie.envall@lansstyrelsen.se
010-223 43 56

Naturum

010-2234420

Telefonnummer aktivt under säsong maj till september. Övrig tid telefonsvarare.