Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Nytt kampanjmaterial om att hålla ut och skydda en mormor

Logotyp skydda en mormor

Länsstyrelsen Skåne har tagit fram material för att sprida information om covid-19 med budskapen att hålla ut respektive skydda en mormor. Här finns materialet tillgängligt för nedladdning.

Skydda en mormor

Skydda en mormor riktar sig till målgruppen 20-30 och syftar på att skydda någon som tillhör riskgrupp. Även om du inte blir så sjuk av att smittas så kan någon i din närhet bli det. Därför gör dina val skillnad.

Materialet kan t.ex. passa i informationsdiskar på universitet/högskola, bibliotek, studentkårer, sportanläggningar, föreninglokaler, studieförbund, barer och caféer, kommunhus, arbetsförmedlingar, öppna förskolan, ungdomsmottagningar, vårdcentral osv.

Ni kan själva trycka eller beställa vykort, affischer eller tvättduk till mobiltelefon (skärmduk). Underlaget till dessa finns att ladda ner nedan.

Modifiera inte innehållet men lägg gärna till er egen logotyp om ni vill. Materialet är fritt spridas om ni har Länsstyrelsen Skånes logotyp på. Detta är extra viktigt när det gäller mormorsbilden som finns i material till instagram och digitala skärmar, där krävs Länsstyrelsen Skånes logga på grund av bildrättigheter.

På material där det finns möjlighet att byta ut logotypen är det ok att lägga er egen organisations logga.

Ladda ner filerna här:

Håll ut

Håll ut riktar sig till alla att fortsätta hålla ut och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Filmen är fri att använda i era kanaler.

Förslag på inläggstext: Håll ut! Coronapandemin är inte över och det är fortfarande viktigt att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och allmänna råd. Vi har alla olika sätt som gör att vi orkar hålla ut lite till. Vad är ditt?

Ladda ner filerna här:

Kontakt

På Länsstyrelsen Skåne har vi en väg in. För att du ska komma rätt, ring vår växel eller mejla vår expedition.