Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Håll avståndet i sommar!

Vi har tagit fram ett sommarpaket till kommuner med information på andra språk. Materialet består av affischer och en film som berättar att vi behöver hålla avståndet på stränder, i naturområden och i parker.

Det är fritt att användas av alla som vill sprida informationen. Det är OK att ta bort vår logotyp för att lägga till er egna. Materialet finns till nedladdning här:

Texten ”Att hålla avstånd är att visa omtanke” finns på engelska, tyska, danska, arabiska, somaliska, albanska, ryska, polska, pashto och dari.

Materialet är fritt att användas av alla som vill.

Länsstyrelsen Skåne har tidigare tagit fram ett liknande material för köpcentrum och butiker. Det finns till nedladdning på den här sidan.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har tagit fram information och exempel för hur du som verksamhetsutövare kan minska spridningen av Covid-19.

Stöd till verksamhetsansvariga för att minska spridningen av Covid-19 på MSBs webbplats. Länk till annan webbplats.

Infoblad riktat till turister

Länsstyrelsen Skåne och Region Skåne har tagit fram ett kommunikationsmaterial i form av informationsblad som utgår från den nationella informationen på Krisinformation.se och den regionala på 1177. Flygbladet är på engelska, danska och tyska och berättar bland annat om riktlinjer och vart man som turist kan söka mer information, eller vända sig om man blir sjuk.

Informationsblad till turister på engelska, danska och tyska. Pdf, 390.3 kB.

Kontakt