Aktuella varningsmeddelanden i Skåne länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

12 apr 2024 klocka 13.00 - 15.00

Dialogmöte – MANABAS coast

Vad har hänt i projektet om naturbaserade klimatanpassningsåtgärder det senaste året? Nu välkomnar vi intressenter inom utvalt pilotområde i EU projektet MANABAS coast till ett dialogmöte. Anmäl dig senast 5 april.

Länsstyrelsen Skåne hälsar er välkomna till årets dialogmöte inom projektet MANABAS coast. Projektet handlar om hur naturbaserade skyddsåtgärder i anslutning till kusten kan genomföras och samordnas med mål för biologisk mångfald. Här ingår också reträttmark för strandängar.

Under mötet kommer vi att berätta lite om de erfarenheter vi har tagit del av från de andra länderna som deltar i projektet. Vi presenterar också vilka idéer vi har börjat skissa på i pilotområdet längs kusten söder om Öresundsbron inklusive Falsterbonäset.

Under mötet får ni också tillfälle att lämna synpunkter och komma med förslag på naturbaserade åtgärder som kan vara lämpliga att titta vidare på.

MANABAS coast, Interreg north sea Länk till annan webbplats.

Var:
Kommunhuset, Vellinge
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
05 apr 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 5 april klockan 23.30.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Anneli Hulthén

Besöksadress

Östra Boulevarden 62 A, Kristianstad eller Södergatan 5, Malmö

Postadress

205 15 Malmö

Organisationsnummer

202100-2346

Följ oss