Aktuella varningsmeddelanden i Skåne länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

06 dec 2023 klocka 09.00 - 16.00

Påfyllnadsdag i Motiverande samtal

Länsstyrelsen Skåne bjuder in dig som arbetar med barn och unga till en påfyllnadsdag i Motiverande samtal (MI). Påfyllnadsdagen riktar sig till dig som redan har MI-utbildning, och har arbetat ett tag med metoden.

Dagen kommer innehålla inslag av uppfräschning men tar sitt avstamp i kamratgruppsmetod som bygger på att deltagarna i mindre grupper ges möjlighet att uttrycka sina behov. Deltagarna kommer att arbeta i dessa kamratgrupper där de tillsammans med utbildarna bestämmer innehåll. Därefter sker diskussioner och/eller övningar utifrån deltagarnas önskemål. Fokus ligger på tillämpning av metoden i specifika situationer eller sammanhang i deltagarnas vardag.

Utbildare

Utbildare är Ola Hall, Eva-Lott Jönsson och Anders Jönsson från SMART Utbildningscentrum. De är medlemmar i MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers).

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som tidigare gått en MI-grundutbildning (3-dagars grundkurs) och som jobbar med barn och unga i kommunal regi i Skåne.

Tid och plats

Den 6 december 2023, kl. 09.00-16.00 i Länsstyrelsens lokaler, Södergatan 5, Malmö

10 minuters gångavstånd från stationen.

Avgift

Dagen är avgiftsfri. För- och eftermiddagskaffe ingår, lunch ingår ej. OBS: Om anmäld deltagare uteblir utan avanmälan debiteras 500 kr exklusive moms.

OBS! Bekräftelse till de som fått en plats skickas ut med e-post senast i veckan efter sista anmälningsdag. Även de som inte kan erbjudas plats får då ett meddelande om detta och kan stå kvar på reservplats. Var därför noga med att fylla i rätt e-postadress.

Var:
Länsstyrelsens lokaler, Södergatan 5, Malmö
Kostnad:
Kostnadsfritt, men om anmäld deltagare uteblir utan avanmälan debiteras 500 kr exklusive moms.
Sista anmälningsdag:
20 nov 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 20 november klockan 23.30.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Anneli Hulthén

Besöksadress

Östra Boulevarden 62 A, Kristianstad eller Södergatan 5, Malmö

Postadress

205 15 Malmö

Organisationsnummer

202100-2346

Följ oss