01 feb 2023 klocka 13.00 - 16.30

Starta livsmedelsföretag

Foto: MostPhotos

Du som tänker starta livsmedelsverksamhet på landsbygden får här en överblick kring livsmedelslagstiftning, livsmedelssäkerhet och utformning av livsmedelslokal. Detta för att du ska vara mer förberedd inför din verksamhetsstart.

Kursen innehåller grundläggande information om livsmedelslagstiftningen, vilka tillstånd som kan behövas, vilken kontrollmyndighet som är aktuell och vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal med tanken på flöden och val av olika material på väggar golv och inredning.
Föreläsare är Johanna Eriksson, Länsstyrelsen Västra Götaland. Johanna har lång erfarenhet som rådgivare inom livsmedelssäkerhet och småskalig livsmedelsförädling.

Var:
Digitalt
Kostnad:
500 kr exkl. moms
Sista anmälningsdag:
29 jan 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 29 januari klockan 23.25.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt