Starta livsmedelsföretag

Du som tänker starta livsmedelsverksamhet på landsbygden får här en överblick kring livsmedelslagstiftning, livsmedelssäkerhet och utformning av livsmedelslokal. Detta för att du ska vara mer förberedd inför din verksamhetsstart.
Kursen innehåller grundläggande information om livsmedelslagstiftningen, vilka tillstånd som kan behövas, vilken kontrollmyndighet som är aktuell och vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal med tanken på flöden och val av olika material på väggar golv och inredning.
Föreläsare är Johanna Eriksson, Länsstyrelsen Västra Götaland. Johanna har lång erfarenhet som rådgivare inom livsmedelssäkerhet och småskalig livsmedelsförädling.
- Var:
- Digitalt
- Kostnad:
- 500 kr exkl. moms
- Sista anmälningsdag:
- 29 jan 2023
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.
Så hanterar vi dina personuppgifter