28 nov 2022 klocka 13.00 - 13.45

Informationsträff om lönsamma investeringar och värdeskapande fastighetsförvaltning

Elledningar i solnedgång

Under december månad kommer Länsstyrelsen anordna en utbildning om lönsamma investeringar och värdeskapande fastighetsförvaltning. Utbildningen kommer anordnas på fyra platser i Skåne och den 28/11 anordnas en digital informationsträff om dessa utbildningstillfällen där du får veta mer om utbildningen och får möjlighet att ställa frågor.

Om informationsträffen

I oktober 2022 publicerade Länsstyrelsen rapporten "Inget mer lappa och laga i kommunala fastigheter - Så här kommer ni igång med lönsamma och nödvändiga investeringar". Rapporten visar hur en kommun kan ta fram rätt sorts investeringsunderlag för lönsamma fastighetsinvesteringar som både leder till att eftersatt underhåll genomförs och att byggnaderna blir mer energieffektiva och får en lägre energianvändning. Att ta fram rätt sorts investeringsunderlag är ett av de avgörande stegen för att skapa en värdeskapande fastighetsförvaltning.

Både informationsträffen och kommande utbildning ingår som en del i Länsstyrelsens energibesparingsuppdrag gentemot kommuner.

Målgruppen för informationsträffen är kommunala fastighetschefer, ekonomichefer, driftschefer, kommunchefer, kommunpolitiker m.fl.

För att delta behöver du anmäla dig nedan. Länk till mötet skickas ut en tid innan.

Datumen för kommande utbildning är den 6, 8, 13 eller 15 december mellan kl. 13.00 och 15.00. Plats ej bestämd än.

Rapporten "Inget mer lappa pch laga i kommunala fastigheten - så kommer ni igång med lönsamma och nödvändiga investeringar". Länk till annan webbplats.

Var:
Digitalt
Kostnad:
Gratis
Sista anmälningsdag:
27 nov 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt

Landshövding

Anneli Hulthén

Besöksadress

Östra Boulevarden 62 A, Kristianstad eller Södergatan 5, Malmö

Postadress

205 15 Malmö

Organisationsnummer

202100-2346

Följ oss