Aktuella varningsmeddelanden i Skåne länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

21- 28 okt 2022 klocka 08.30 - 12.00

Chefens roll i arbetet mot våld i nära relationer

Personer på trottoar

Välkommen till en digital utbildning för chefer inom socialtjänsten i arbetet mot våld i nära relationer. Utbildningen sker under två halvdagar.

Länsstyrelsen Skåne bjuder in till en digital utbildning med fokus på chefens roll i socialtjänstens arbete mot våld i nära relationer. Utbildningen består av två halvdagar. Utbildningsdagarna kommer att fokusera på hur arbete mot våld i nära relation kan bedrivas på ett hållbart och rättssäkert vis.

Föreläsare under dagen är Linn Moser Hällen, socionom, föreläsare, författare och handledare med lång erfarenhet av arbetet med våld i nära relationer inom socialtjänsten.

Målgrupp: Chefer inom socialtjänsten som arbetsleder socialsekreterare som möter våldsutsatta, våldsutövare och barn som upplever våld i nära relation

Innehåll:

  • Genomgång av lagstiftning, föreskrifter och allmänna råd
  • Vad behöver organisationen, arbetsledningen och medarbetare för att kunna arbeta rättssäkert mot våld i nära relationer
  • Framgångsfaktorer för implementering
VAR:
Digitalt via Zoom
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
29 sep 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Sista anmälningsdag är den 29 september klockan 23.30.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Kontakt