25 maj 2021 klocka 09.00 - 16.00

Påfyllnadsdag i Motiverande samtal

Barn i skolmiljö

Länsstyrelsen Skåne inbjuder dig som tidigare gått en grundkurs i Motiverande samtal till en påfyllnadsdag med repetition samt färdighetsträning i mindre grupper. 

Syftet är att bibehålla den kunskap du fått i utbildningen, samt att dela erfarenheter med andra om att använda MI i det dagliga arbetet.

Utbildare
Utbildare är Ola Hall, Eva-Lott Jönsson och Anders Jönsson från SMART Utbildningscentrum. De är medlemmar i MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers). Tillsammans har de över 60 års erfarenhet av utbildning, handledning, och konsultationer.

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till dig som tidigare gått en MI-grundutbildning. Du som utbildats av Länsstyrelsen Skåne har företräde till påfyllnadsdagen, men även andra är välkomna i mån av plats.

Plats
Utbildningen planeras att genomföras fysiskt i covid-19 säkra lokaler. Någon vecka innan utbildningens start, görs en bedömning utifrån pandemiläget. Om fysisk en utbildning inte bedöms genomförbar, kommer den förläggas online samma datum. Deltagare får information i välkomstmail.

Inbjudan och program Pdf, 141.1 kB.

VAR:
Vi återkommer med information om plats med hänsyn till pandemiläget.
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
26 apr 2021

Anmäl dig

Kontakt