02- 16 feb 2021 klocka 09.00 - 13.00

Planera din kommunikation - Tre träffar

Fältkant åkerlandskap

Du kommer att få kunskap, vägledning och verktyg för hur du tar fram en effektiv kommunikationsplan för ditt företag anpassad för dagens kommunikationslandskap.

DATUM: 2, 9 och 16 februari med start kl 09.00 alla dagarna

Kursen innehåller både teoretisk och praktisk kunskap om hjälpmedel/verktyg för att planera kommunikation och marknadsföring med förankring i företagets övergripande affärsmål. Dessutom kommer vi att jobba med kommunikationsplan. Du kommer få arbeta praktiskt med att ta fram och sammanställa innehållet i ditt företags kommunikationsplan med svar på frågor som: Mål, målgrupp, budskap kanalval, strategi och budgetallokering.


Föreläsare: Emil Cardebrant, vd och grundare av den digitala kommunikationsbyrån Dobbler som under flera år hjälpt organisationer att vässa sin kommunikation och marknadsföring.

Frågor:
Eva Rolander, 010 - 224 16 08, eva.rolander@lansstyrelsen.se

Aktiviteten är delfinansierad med EU-medel via Länsstyrelsen Skåne. Kurser och rådgivningar vänder sig till lantbrukare och företagare på den skånska landsbygden.

#smartlandsbygd, #aktivlandsbygd. #skånsklandsbygd

VAR: Digital föreläsning. Tredagarskurs. Den 2:e, 9:e och 16:e februari

KOSTNAD: 500 kr exkl moms.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Anmäl dig

Du hittar information om hur länsstyrelsen behandlar personuppgifter på www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats

Kontakt