07 okt 2020 klocka 10.00 - 11.30

Den tillgängliga laddplatsen – Att bygga laddplatser för alla!

En illustrationer som visar: en symbol för en person som sitter i rullstol, ett öga, punktskrift och en elbil som står på laddning.

Den 7 oktober arrangeras det ett webbinarium med fokus på betydelse av att tillgänglighetsanpassa laddplatserna så att de är inkluderande för alla!

Webbinariet kommer lyfta vikten av att tänka på tillgänglighet i samband med installation, och hur vi vinner på att göra laddplatserna lättillgängliga. Vi kommer få höra hur laddplatserna kan upplevas av de som har en funktionsvariation men som vill, liksom andra, bidra till en omställning av transportsektorn. Vi kommer även få ta del av studenters erfarenheter som via ett projekt tittat på inkluderande/tillgängliga laddplatser i utformning och design. Det kommer förstås finnas möjlighet att ställa frågor. Webbinariet är gratis och du anmäler dig i fältet nedan.

Sista anmälningsdag är den 5 oktober kl.17.00.

Webbinariet är samarrangemang mellan projekten Elbilslandet Syd (delprojekt som leds av Länsstyrelsen Skåne och Energikontoret Skåne) och Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland (som leds av Biofuel Region och Region Jämtland Härjedalen).

VAR:
Online. Länk till webbinariet skickas ut per mejl 6/10.
KOSTNAD:
Ingen kostnad.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
05 okt 2020

Anmäl dig

Kontakt