03 sep 2020 klocka 09.00 - 16.00

KÖR RENT – Skånes konferens om framtidens fossilfria fordon och drivmedel

Kör rent! Skånes konferens för fossilfria drivmedel och fordon

Välkommen till en konferensdag full med information, inspiration och möjlighet till nätverkande. Medverkande är talare från näringslivet, offentliga organisationer samt forskning.

Varför? Mycket information och inspiration samt möjlighet till nätverkande. På konferensen hör du det nyaste om styrmedel, fossilfria drivmedel, elektrifiering samt fordon. Företag, regionservice och kommuner berättar om sitt arbete mot en fossilfri fordonsflotta.

Vem? Konferensen vänder sig till alla företag och offentliga organisationer som vill veta mer om hur man kan medverka i en omställning till en fossilfri transportsektor.

Programmet är fullspäckat med goda exempel från verkligheten, nuläge och framtidsspaning kring fossilfria drivmedel, infrastruktur och fordon. Såklart pratar vi även om styrmedel och strategier för en framtida hållbar transportsektor i Skåne.

Konferensen arrangeras av Länsstyrelsen Skåne, Kommunförbundet Skåne, Region Skåne, Biogas Syd och GREAT – Green Regions with Alternative fuels for Transport.

Anmälan till konferensenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt: Sabine Täuber (projektledare på Energikontoret Skåne) via sabine.tauber@kfsk.se eller 072 885 49 13

VAR: Digital

KOSTNAD: Avgiftsfri

SISTA ANMÄLNINGSDAG:

Kontakt