06 maj 2019 klocka 09.00 - 12.30

Lär dig mer om cannabis och tramadol

Slitna skor

Ett seminarium för dig som möter ungdomar

Den drog som idag är vanligast bland ungdomar är cannabis och därefter kommer tramadol, som är ett narkotikaklassat smärtstillande läkemedel. Attityden till cannabis har förändrats bland ungdomar under senare år. Idag anser allt fler att det inte är så farligt. Tramadol missbrukas ofta tillsammans med cannabis.

Syftet med konferensen är att ge vuxna som möter ungdomar i sitt arbete kunskap om cannabis och tramadol, samt stöd i hur man kan kommunicera med ungdomar kring detta ämne.

Seminariet är kostnadsfritt men kommer du inte debiteras en avgift på 500 kronor.

Målgrupp: Personal som är verksam i Skåne län inom socialtjänst, skola, hälso- och sjukvård eller arbetar som fritidsledare, polis, ledare i föreningslivet och som i sitt yrke möter barn och ungdomar. I mån av plats är andra intresserade välkomna.

Program och inbjudanPDF

Väntelista - konferensen fulltecknad

Det finns inga lediga platser kvar till konferensen men du kan ställa dig på en väntelista genom att skicka ett mail till Eva-Lena Julin Rydbo.

VAR: Jubileumsaulan på Skånes universitetssjukhus i Malmö, Jan Waldenströms gata 5

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 25 apr 2019

Anmäl dig

Du hittar information om hur länsstyrelsen behandlar personuppgifter på www.lansstyrelsen.se/skane/dataskyddlänk till annan webbplats

Kontakt