13 maj 2019 klocka 18.00 - 20.00

Kristianstad - Fixa laddplatser till bostadsrättsföreningen!

Laddstolpar

Länsstyrelsen Skåne och den kommunala energi- och klimatrådgivningen i Kristianstad arrangerar ett seminarium den 13 maj för att öka kunskapen om hur du kan fixa laddplats till din bostadsrättsförening.

Seminariet i Kristianstad kommer bjuda på en trendspaning gällande hur läget för elbilen ser ut framöver, möjlighet att samtala med laddoperatörer kring olika laddlösningar och affärsmodeller samt besvara frågor som: Varför ska laddplatser införskaffas? Hur går det till att installera laddplatser i anslutning till sitt flerbostadshus? Hur debiteras förbrukningen av el? Dessa är bara några av alla de frågor vi kommer att besvara! Mindre fika kommer att serveras.

Program:

  • Introduktion
  • Elbilen och framtiden
  • Hur man upprättar laddplatser
  • Kort om investeringsstödet Klimatklivet
  • Mentimeterfråga
  • Mingel med laddoperatörer och andra deltagare i samband med mindre fika

Dagens andra seminarium om att fixa laddplats till hyreshuset/företaget.

Arrangemanget görs inom projektet Elbilslandet Syd och är ett samarbete mellan Länsstyrelsen Skåne och den kommunala energi- och klimatrådgivningen i Kristianstad med stöd av Europeiska regionala utvecklingsfonden.

FÖR VEM: Bostadsrättsföreningar

VAR: Krinova, Stridsvagnsvägen 14, 291 39 Kristianstad

KOSTNAD: Gratis

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 08 maj 2019

Anmäl dig

Information om hur Länsstyrelsen Skåne hanterar personuppgifter finns på www.lansstyrelsen.se/skane/dataskyddlänk till annan webbplats

Om Elbilslandet Syd

Elbilslandet Syd är ett ERUF-finansierat projekt som drivs av Region Skåne vars syfte är att påskynda omställningen till fossilfria transportalternativ i Skåne och Blekinge (Läs mer på https://elbilslandetsyd.se/länk till annan webbplats). Inom projektet finns flera delprojekt. Ett av delprojekten drivs av Länsstyrelsen Skåne och handlar om att snabba på utbyggnaden av laddinfrastruktur för normalladdning.

Kontakt