13 maj 2019 klocka 15.00 - 17.00

Kristianstad – Fixa laddplats till elbilen!

Laddstolpar

Länsstyrelsen Skåne och den kommunala energi- och klimatrådgivningen i Kristianstad arrangerar ett seminarium den 13 maj för att öka kunskapen om hur du kan fixa laddplats till ditt flerbostadshus eller hyreslokal. Är du en fastighetsägare, förvaltare, företagare eller byggherre läs vidare nedan!

Seminariet i Kristianstad kommer bjuda på en trendspaning gällande hur läget för elbilen ser ut framöver, möjlighet att samtala med laddoperatörer kring olika laddlösningar och affärsmodeller samt besvara frågor som: Varför ska laddplatser införskaffas? Hur går det till att installera laddplatser i anslutning till sitt flerbostadshus? Hur debiteras förbrukningen av el? Dessa är bara några av alla de frågor vi kommer att besvara! Mindre fika kommer att serveras.

Program:

  • Introduktion
  • Elbilen och framtiden
  • Hur man upprättar laddplatser
  • Kort om investeringsstödet Klimatklivet
  • Mentimeterfråga
  • Mingel med laddoperatörer och andra deltagare i samband med mindre fika

Arrangemanget är ett samarbete mellan Länsstyrelsen Skåne och Kristianstads kommun med stöd av Europeiska regionala utvecklingsfonden.

FÖR VEM: fastighetsägare, förvaltare, företagare, byggherre

VAR: Krinova, Stridsvagnsvägen 14, 291 39 Kristianstad

KOSTNAD: Gratis

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 08 maj 2019

Anmäl dig

Information om hur Länsstyrelsen Skåne hanterar personuppgifter finns på www.lansstyrelsen.se/skane/dataskyddlänk till annan webbplats

Om Elbilslandet Syd

Elbilslandet Syd är ett ERUF-finansierat projekt som drivs av Region Skåne vars syfte är att påskynda omställningen till fossilfria transportalternativ i Skåne och Blekinge (Läs mer på https://elbilslandetsyd.se/länk till annan webbplats). Inom projektet finns flera delprojekt. Ett av delprojekten drivs av Länsstyrelsen Skåne och handlar om att snabba på utbyggnaden av laddinfrastruktur för normalladdning.

Kontakt