14 sep 2018 klocka 09.00 - 15.00

Nätverksträff för projektet Incitament för energieffektivisering

Endagsutbildning i Motiverande samtal. Har du blivit internutbildad av en kollega i MI-metoden (Motiverande samtal) och känner att du skulle vilja ha lite mer kunskap?

Då är du välkommen till Hässleholm och Hotell Statt den 14/9 kl 9-15 då Hans Wickström, Psykolog och expert på MI-metoden, kommer och håller en kort utbildning! Ni som gick tvådagarsutbildningen i våras är också välkomna för att fräscha upp era kunskaper inför höstens företagsbesök men utbildningen är i första hand för er som internutbildats i MI metoden av en kollega.

Kursen är en introduktion till Motiverande Samtal, en samtalsmetod som syftar till att skapa motivation till förändring. Dagen kommer innehålla teoretiska genomgångar och praktiska övningar. Syftet är att ge deltagarna en orientering i hur metoden kan användas i det egna arbetet på länsstyrelsen, vad forskning och erfarenhet säger om tillämpbarhet inom tillsynsarbete. Deltagarna kommer även få stifta bekantskap med några samtalsverktyg.

Ingen detaljerad dagordning eller program med tidhållning finns framtaget, Hans anpassar utbildningen helt efter de som internutbildats i MI-metoden. Fika serveras från 08.30 och lunch serveras cirka 12.00.

Plats:
Hotell Statt i Hässleholm
Frykholmsgatan 13, 281 31 Hässleholm

OBS: Sista datum för anmälan har ändrats till den 12/9!

Max 35 deltagare.

Välkomna!

Anmälan

VAR: Hotell Statt, Hässleholm

KOSTNAD: Utbildningen är kostnadsfri men anmälan är bindande

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 11 sep 2018

Kontakt