Aktuella vädervarningar i Östergötlands länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Karibisk ambassadör besöker Östergötland

Porträttbild på landshövding Carl Fredrik Graf.

Den 11 april står landshövding Carl Fredrik Graf värd för ett besök av Dominikanska republikens ambassadör Lourdes Gisela Antonia Victoria-Kruse.

Högre utbildning och företagande står i fokus när landshövding Carl Fredrik Graf den 11 april står värd för ett besök av Dominikanska republikens ambassadör i Sverige.

Den 11 april besöker Dominikanska republikens ambassadör Lourdes Gisela Antonia Victoria-Kruse Östergötland. Under en eftermiddag kommer ambassadören att besöka Linköpings universitet för att prata om högre utbildning utifrån respektive lands perspektiv samt träffa forskare från Tema Miljöförändring.

Därefter fortsätter eftermiddagen hos Linköping Science Park för samtal om företagsparker som koncept och en arena för att påskynda processen till ett mer hållbart samhälle. Dagen avslutas sedan med ett besök vid Östsvenska handelskammaren.

Ackreditering

Media inbjuds att delta vid besöket. Anmäl ditt deltagande till per.ahlin@lansstyrelsen.se alternativt 073-078 57 83 för mer information om tid och plats.

Bakgrund om ambassadören

Lourdes Gisela Antonia Victoria-Kruse utnämndes till ambassadör i Sverige i mars 2021. Hon kommer närmast från en tjänstgöring som Dominikanska republikens ambassadör i Österrike.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Carl Fredrik Graf

Besöksadress

Östgötagatan 3, Linköping

Postadress

581 86 Linköping

Organisationsnummer

202100-2270

Följ oss