Aktuella varningsmeddelanden i Östergötlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Landshövdingen deltar vid tillsyn i Gamla Linköping

Porträttbild på landshövding Carl Fredrik Graf. Han står utomhus iklädd en grå kavaj, ljusblå skjorta och rosa slips.

Landshövding Carl Fredrik Graf kommer att delta vid en tillsyn i Gamla Linköping för att samtala med verksamhetsutövare och lära sig mer om hur tillsynsarbetet går till.

Länsstyrelsen Östergötland har i uppdrag att informera och kontrollera att den tillfälliga covid-19-lagen följs. På fredagen kommer därför landshövding Carl Fredrik Graf att delta vid en tillsyn i Gamla Linköping för att samtala med verksamhetsutövare och lära sig mer om hur tillsynsarbetet går till.

Två tillsyner är planerade. Den ena tillsynen gäller teaterföreställningen ”Ozma av Oz” som ska hållas på folkparksteatern i Gamla Linköping under juli. Med tanke på de förändrade restriktionerna som trätt i kraft den 1 juli görs även en andra tillsyn av Gamla Linköping friluftsmuseum vilket också innebär en uppföljning av den tillsyn som gjordes tidigare i år.

Media välkomnas att delta under tillsynen.

Datum och tid: Fredag den 2 juli kl 10.30 för teatern och 11.00 för Gamla Linköping

Plats: Cloetta-butiken på Tunnbindaregatan 1

Deltagare: Förutom landshövdingen medverkar representanter för teaterföreställningen och representanter för Gamla Linköping samt personal från Länsstyrelsens tillsynsenhet.

Kontakt