Aktuella varningsmeddelanden i Östergötlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Nu är det dags för Boködagen!

Naturguidningar, musikunderhållning och vernissage. Lördag den 27 juli är det återigen dags för Boködagen i den östgötska skärgården.

Den 27 juli mellan klockan 10 och 16 sjuder Bokö av liv. Då välkomnar Länsstyrelsen Östergötland tillsammans med boende på Bokö besökare att ta del av kulturlandskapet i områdets naturreservat.

Boködagen har blivit en återkommande och uppskattad tradition. På programmet finns bland annat naturguidningar, musikunderhållning och vernissage av Bokömålarna.

Transport

Båt avgår från kajen Fyrudden klockan 09.15 och från Breviksnäs brygga klockan 10.00. Återresa från Bokö till Breviksnäs avgår klockan 15.15. Till Fyrudden avgår båt från Bokö klockan 16.00. Förbokning krävs till Valdemarsviks turistbyrå på telefon 0123-122 00

Träbåtar är välkomna att lägga till i yttre hamnen. Övriga båtar hänvisas till Västantill brygga eller andra platser på västra sidan av ön.

Kontakt