Aktuella varningsmeddelanden i Östergötlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Unga entreprenörer redo för SM

Nio östgötska UF-företag ska snart tävla i SM i Ung företagsamhet. På torsdag besöker länets trupp landshövdingen för att presentera sina affärsidéer och utbildas inom ledarskap.

Varje år deltar tusentals unga entreprenörer på Ung företagsamhets regionala mässor och tävlar i kategorier som "Årets vara", "Årets säljare" och "Årets innovation". De bästa går sedan vidare till SM i Ung företagsamhet på Stockholmsmässan.

Just nu är förberedelserna i full gång för de nio UF-företag som representerar länet vid SM-tävlingen den 6-7 maj. Torsdag den 11 april besöker Östergötlands SM-trupp landshövding Carl Fredrik Graf på Linköpings slott för att presentera sina affärsidéer. Dessutom kommer en workshop att genomföras tillsammans med ledarskapscoacher.

Media är välkomna att närvara under hela eller delar av besöket på slottet som pågår mellan klockan 17 och 19. Ingång från inre borggården.

Kontakt