Aktuella varningsmeddelanden i Östergötlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Länsrådet förlänger inte sitt förordnande

I höst blir tjänsten som länsråd på Länsstyrelsen Östergötland ledig då Kristina Zetterström efter sex år på posten valt att inte förlänga sitt förordnande.

– Det har varit sex lärorika och innehållsrika år, som gett mig en inblick i och förståelse för samhällets alla spännande och motstående frågor. Det är svårt att skilja sig från Länsstyrelsen, men det är dags att ta nästa steg, säger Kristina Zetterström, länsråd vid Länsstyrelsen Östergötland sedan 1 november 2013.

Länsrådet leder det dagliga arbetet på Länsstyrelsen och är landshövdingens ersättare när han inte är i tjänst eller har förhinder. Länsrådet utses av regeringen efter normalt rekryteringsförfarande.

– Jag är mycket tacksam för det arbete Kristina har gjort och uppskattar att hon är kvar till den 31 oktober. Vi fortsätter att tillsammans med full kraft leda Länsstyrelsen med fokus på att utveckla verksamheten, säger landshövding Carl Fredrik Graf.

Mer information

Läs mer om länsrådet och landshövdingen på Länsstyrelsen Östergötland. Länk till annan webbplats.

Kontakt