Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

5-ÅRIGT KORSNINGSSTO (C-PONNY) SÄLJES

För att vara aktuell som köpare krävs stor hästvana och tid för fortsatt inridning. Inridning har kommit en bit men det fungerar inte med ridning för mindre barn i dagsläget. Hästen är hälsoundersökt och säljs i befintligt skick.

Stoet är av okänd korsning, men enligt uppgift finns lite arab i henne. Hon är en trevlig, pigg häst, som kan bli hur bra som helst i rätt hem! Viss stress har noterats vid lastning, men med tålamod och rätt hantering är det inga problem. Länsstyrelsen har ansökt om ett duplikatpass till henne, och det kommer att utfärdas inom några veckor.

Prisidé: cirka 25.000 kronor

Du som är intresserad spekulant är välkommen att maila din intresseanmälan och dina kontaktuppgifter till: veterinar.ostergotland@lansstyrelsen.se

Hur går det till när Länsstyrelsen säljer djur?

Länsstyrelsen utför djurskyddskontroller runt om i länet och syftet med kontrollerna är att se till att djuren har det så bra som möjligt. Det händer att Länsstyrelsen omhändertar djur som sedan säljs. Den information och de bilder som lämnas här är det vi känner till om djuret och vi har ingen övrig information att ge.

Länsstyrelsen kontrollerar vid varje försäljningstillfälle att den som ska köpa djuret inte har djurförbud.

Kontakt