Aktuella varningsmeddelanden i Östergötlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Nya lansstyrelsen.se

Idag lanserar vi vår nya webbplats. Med ny design, ett enklare språk och förbättrad struktur ska det bli enklare för dig att hitta det du söker.

– Vi har utgått från besökarens perspektiv och fokuserat på de olika tjänster som våra besökare ofta efterfrågar. Vi tror att nya lansstyrelsen.se Länk till annan webbplats. kommer upplevas som både bättre, tydligare och enklare, säger kansli- och kommunikationschef Annsofie Bondesson.

För att kunna förenkla har vi valt att skapa olika ingångar för våra olika målgrupper; privat Länk till annan webbplats., företag Länk till annan webbplats., förening Länk till annan webbplats., lantbruk och landsbygd Länk till annan webbplats., stat och kommun Länk till annan webbplats. samt besök och upptäck Länk till annan webbplats..

- Genom den förändringen kan vi skala av och bara berätta om just det som berör den aktuella målgruppen, fortsätter Annsofie Bondesson.

En annan stor förändring är också att webbplatsen nu är responsiv och därigenom fungerar lika bra vare sig besökaren använder dator, mobil eller surfplatta.

Nya lansstyrelsen.se är byggd i webbpubliceringsverktyget SiteVision.

Kontakt