Publiceringsdatum:

Senast uppdaterad:

Nya lansstyrelsen.se

Idag lanserar vi vår nya webbplats. Med ny design, ett enklare språk och förbättrad struktur ska det bli enklare för dig att hitta det du söker.

– Vi har utgått från besökarens perspektiv och fokuserat på de olika tjänster som våra besökare ofta efterfrågar. Vi tror att nya lansstyrelsen.selänk till annan webbplats kommer upplevas som både bättre, tydligare och enklare, säger kansli- och kommunikationschef Annsofie Bondesson.

För att kunna förenkla har vi valt att skapa olika ingångar för våra olika målgrupper; privatlänk till annan webbplats, företaglänk till annan webbplats, föreninglänk till annan webbplats, lantbruk och landsbygdlänk till annan webbplats, stat och kommunlänk till annan webbplats samt besök och upptäcklänk till annan webbplats.

- Genom den förändringen kan vi skala av och bara berätta om just det som berör den aktuella målgruppen, fortsätter Annsofie Bondesson.

En annan stor förändring är också att webbplatsen nu är responsiv och därigenom fungerar lika bra vare sig besökaren använder dator, mobil eller surfplatta.

Nya lansstyrelsen.se är byggd i webbpubliceringsverktyget SiteVision.

Kontakt