Aktuella vädervarningar i Östergötlands länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

06 feb 2024 klocka 09.00 - 16.30

Livsmedelshygien och livsmedelssäkerhet för landsbygdsföretag

kött, rotselleri, lök

En kurs för dig som har, arbetar i eller vill starta upp ett företag som hanterar livsmedel på landsbygden i Östergötland.

Syftet med kursen är att ge grundläggande kunskaper om livsmedelshygien. Efter kursen ska du ha grundläggande kunskaper om livsmedelslagstiftning, känna till hur du förebygger och undviker matförgiftningar och förstå betydelsen av personlig hygien och rutiner.

Kursen hålls av Per Nilsson från Profox som har många års erfarenhet inom livsmedelsfrågor. Bland annat har Per varit lärare på SLU, skrivit två av Livsmedelsverkets nationella riktlinjer och har idag rådgivning till livsmedelsföretag.

Målgrupp: för dig som har, arbetar i eller vill starta upp ett företag som hanterar livsmedel på landsbygden i Östergötland.

Anmälan är bindande. Vid uteblivet deltagande utan att senast 24 timmar innan meddelat förhinder kommer du att debiteras 500 kronor.

Är kursen full hör av dig till Linnéa Sommar så sätter vi upp dig på reservlista. E-post: linnea.sommar@lansstyrelsen.se

EU flagga
Var:
Fysiskt i Linköping, lokal meddelas senare
Kostnad:
Kostnadsfritt, lunch betalas av deltagaren
Sista anmälningsdag:
30 jan 2024

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 30 januari klockan 23.59.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Personuppgifterna kommer att lagras i Länsstyrelsens nätverksmappsystem och kommer användas för ändamålet att kunna genomföra nätverksträffen och för att veta vilka som ska delta. Uppgifterna lagras inom EU/EES och kommer att raderas när uppgifterna inte längre behövs. Länsstyrelsen i Östergötland är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (b. avtal) dataskyddsförordningen.

Kontakt

Dela sidan:

Landshövding

Carl Fredrik Graf

Besöksadress

Östgötagatan 3, Linköping

Postadress

581 86 Linköping

Organisationsnummer

202100-2270

Följ oss