Risk för skogsbrand i Östergötlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

20 jun 2023 klocka 09.00 - 16.00

Heldagskurs i andelsjordbruk – från sådd till lagring

Ta chansen att inspireras av Dana om hur det är att driva andelsjordbruk. Vi besöker Three Oaks Community Farm på Vikbolandet som odlar till en andel/hushåll på tio kvadratmeter. Under en heldag kommer du få lära dig mer om andelsjordbruk, från sådd till lagring.

Med utgångspunkt i andelsjordbruket Three Oaks lär vi oss vad andelsjordbruk innebär, hur man på tio kvadratmeter kan odla till ett hushåll och fördjupar oss i sådd, plantering, skörd och lagring. Du kommer teoretiskt och praktiskt att lära dig hur ett andelsjordbruk drivs. Kursen hålls hos andelsjordbruket Three Oaks Community Farm där Dana är den som sköter andelsjordbruket.

Föreläsare: Dana Wagler

Målgrupp: Personer som vill starta eller som i dag driver ett andelsjordbruk

Vi bjuder på förmiddagsfika, tag med det du vill dricka. Lunch medtages av deltagaren själv. Vi kommer att vara utomhus, så kläder efter väder.

Antalet platser är tolv, om det är sex eller färre anmälda den 6 juni kommer kursen att ställas in.

Anmälan är bindande. Vid uteblivet deltagande utan att senast 24 timmar innan meddelat förhinder kommer du att debiteras 500 kronor.

Är kursen full kan du höra av dig till oss så sätter vi upp dig på reservlista.

Vi kan komma att fotografera under detta event. Om du av olika skäl inte vill eller kan vara med på bild behöver du höra av dig till linnea.sommar@lansstyrelsen.se. Bilderna tas för att kunna användas i efterhand i olika presentationer, delas i projektet och kan även komma att publiceras på våra sociala medier.

Var:
Vikbolandet
Kostnad:
Kostnadsfri
Sista anmälningsdag:
05 jun 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det finns inga lediga platser kvar.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Personuppgifterna kommer att lagras i Länsstyrelsens nätverksmappsystem och kommer användas för ändamålet projektredovisning. Uppgifterna lagras inom EU/EES och kommer att raderas när uppgifterna inte längre behövs. Länsstyrelsen i Östergötland är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (avtal) dataskyddsförordningen.

Kontakt