Aktuella varningsmeddelanden i Östergötlands länJust nu är det flera varningsmeddelanden i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

17 maj 2023 klocka 09.00 - 12.00

Dialogmöten: Prostitution och Människohandel Östergötland 2023

Tecknad bild på ett runt bord uppifrån med 6 personer runt bordet som sträcker sina armar mot mitten av bordet. 

Vilka behov och utvecklingsområden finns kopplat till arbetet mot prostitution och människohandel? Vilka områden bör prioriteras 2023? Var med och gör din röst hörd i det regionala arbetet mot prostitution och människohandel.

Länsstyrelsen Östergötland bjuder in till två dialogmöten med syfte att Länsstyrelsen ska få bättre kunskap om behov och identifiera utvecklingsområden kring arbetet mot prostitution och människohandel, samt att skapa samsyn kring arbetet framåt. Syfte med dialogmöte 2 är att följa upp och fördjupa dialogerna från tillfälle 1.

Målet med dialogerna är att landa in i fokus och prioriteringar för det fortsatta regionala arbetet för 2023 och framåt.

Dialogmöte 1 genomförs 17 maj kl. 9.00-12.00

Dialogmöte 2 genomförs 9 juni kl. 9.00-12.00

Länsstyrelsen ser gärna att deltagare kommer på båda tillfällen, men det är inte ett krav för anmälan. Ange i anmälningsformuläret nedan det eller de tillfällen du kommer att delta på.

Målgrupp för träffarna är de yrkesverksamma i kommunal verksamhet samt Region Östergötland som i sin yrkesroll arbetar på strategisk nivå med t.ex. behov av kunskapsförsörjning, framtagande av handlingsplaner mm. Det kan vara inom områden så som mäns våld mot kvinnor, brottsförebyggande arbete, elevhälsa, ungdomshälsa eller skola.

För att anmäla specialkost eller behov av hjälpmedel, hör av dig till Janni Ottey på Länsstyrelsen via janni.ottey@lansstyrelsen.se senast 8 maj.

Var:
Linköping. Lokal meddelas senare
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
08 maj 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 8 maj klockan 23.59.

Så hanterar vi dina personuppgifter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Personuppgifterna kommer att lagras i Länsstyrelsens nätverksmappsystem och kommer användas för ändamålet att kunna genomföra dialogmötet och för att veta vilka som ska delta. Uppgifterna lagras inom EU/EES och kommer att raderas när uppgifterna inte längre behövs. Länsstyrelsen i Östergötland är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (b. avtal) dataskyddsförordningen.

Kontakt