Risk för skogsbrand i Östergötlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

24 maj 2023 klocka 13.00 - 16.00

Workshop/dialogmöte om ny jämställdhetsstrategi 24 maj

människor, arbetsplats, post-it, workshop

Hur uppnår vi målet att alla kvinnor och män ska ha samma makt att forma samhället och sina egna liv här i Östergötland? Vad är viktigast för dig och för din organisation rörande ojämställdhet? Var med och forma länets strategi för de kommande åren!

Länsstyrelsen har fått i uppgift av regeringen att ta fram en ny jämställdhetsstrategi för länet. Jämställhet i Östergötland kan bara uppnås om alla länets aktörer bidrar på olika sätt utifrån sina förutsättningar och organisationer. Länsstyrelsen vill därför söka en bred förankring av dessa frågor i länet.

Länsstyrelsen bjuder in till workshops där vi vill få in många olika idéer och uppslag rörande olika samhällssektorer och frågeställningar. Vi kommer även att erbjuda andra möjligheter till dialog framöver.

Utgångspunkter i strategin kommer att vara regeringens sex jämställdhetspolitiska mål, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samt inriktningarna i uppdraget:

  1. Ekonomisk jämställdhet
  2. Utlandsfödda kvinnors etablering på arbetsmarknaden
  3. Jämställdhet i civil beredskap

Målgrupp: tjänstepersoner och förtroendevalda på kommun och region, civilsamhälle, myndigheter och näringsliv

För att anmäla specialkost eller behov av hjälpmedel, hör av dig till Karin Linkhorst på Länsstyrelsen via karin.linkhorst@lansstyrelsen.se senast den 17 maj.

Var:
Länsstyrelsen, Östgötagatan 3, Linköping
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
17 maj 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 17 maj klockan 23.59.

Personuppgifterna kommer att lagras i Länsstyrelsens nätverksmappsystem och kommer användas för ändamålet att kunna genomföra dialogmötet och för att veta vilka som ska delta. Uppgifterna lagras inom EU/EES och kommer att raderas när uppgifterna inte längre behövs. Länsstyrelsen i Östergötland är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (b. avtal) dataskyddsförordningen.

Kontakt