Risk för skogsbrand i Östergötlands länLäs mer på SMHI:s webbplats om aktuellt meddelande.

23 maj 2023 klocka 09.00 - 16.00

TVL-cykeln Syd: Utbildningsdag om grundvatten – teori och tillämpning inom hydrogeologi

Inom tillsynsvägledningsprojektet TVL-cykeln Syd bjuder länsstyrelserna i Jönköpings, Kalmar, Kronobergs och Östergötlands län in dig som miljöinspektör till en utbildningsdag om Hydrogeologi.

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med tillsyn av förorenade områden på en kommuns miljökontor. Utbildningen riktas både till dig som nyligen har börjat arbeta med förorenade områden och till dig som har längre erfarenhet inom området.

Som deltagare får du fördjupad kunskap inom hydrogeologi i både teori och praktik. Dagen innehåller föreläsningar med bland annat en introduktion till vattnets kretslopp, vanliga geologiska förhållanden i Sverige och grundvattenflöden i jord och berg. Vi får en genomgång av vad man ska tänka på vid provtagning och övervakning, och en introduktion till hur man kan tänka kring hydrogeologiska modeller, med fokus på praktiska fall.

Föreläsare är hydrogeolog Robert Earon från Statens geotekniska institut (SGI).

Fullständig inbjudan och program Pdf, 180.9 kB.

För att anmäla specialkost eller behov av hjälpmedel, hör av dig till Catrine Öhrling på Länsstyrelsen via catrine.ohrling@lansstyrelsen.se senast den 25 april.

Var:
Renströmmen, Norrköping. Drottninggatan 1
Kostnad:
max 525 kr (exkl. moms)
Sista anmälningsdag:
25 apr 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 25 april klockan 23.59.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Personuppgifterna kommer att lagras i Länsstyrelsens nätverksmappsystem och kommer användas för ändamålet att kunna genomföra eventet och för att veta vilka som ska delta. Uppgifterna lagras inom EU/EES och kommer att raderas när eventet har genomförts. Länsstyrelsen i Östergötland är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (b. avtal) dataskyddsförordningen.

Kontakt