31 mar 2023 klocka 09.00 - 13.00

Erfarenhetsutbytesträff för pågående integrationsprojekt

Sjö sett uppifrån med form av hjärta omgivet av träd 

Länsstyrelsen bjuder in till erfarenhetsutbytesträff för pågående länsstyrelsfinansierade integrationsprojekt i Östergötland.

Varmt välkommen till en erfarenhetsutbytesträff för er organisationer och kommuner som driver integrationsprojekt finansierade av Länsstyrelsen (TIA, §37, §37a).

Syftet med träffen är att få kunskap om pågående insatser i länet samt att dela erfarenheter, lärdomar och utmaningar med varandra.

Erfarenhetsutbytesträffen riktar sig till projektledare, projektägare och samverkansparter.

Vi kommer att vara i Länsstyrelsen Östergötlands lokaler där vi startar träffen med kaffe/te och macka (uppdukat från 08.30) och avslutar med gemensam lättare lunch i våra lokaler. Meddela särskilda önskemål om kost eller hjälpmedel till emma.t.gunnarsson@lansstyrelsen.se senast sista anmälningdag.

För att skapa mer utrymme för samtal önskar vi att ni skickar in en presentation av ert projekt. Inför träffen kommer alla anmälda få en sammanställning av inskickade presentationer. Är det flera från samma projekt som anmäler sig så räcker det med att en av er skickar presentationen. Den ska vara max en A4-sida och skickas till emma.t.gunnarsson@lansstyrelsen.se i samband med anmälan, senast 24 mars.

Var:
Länsstyrelsen, Östgötagatan 3, Linköping
Kostnad:
Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag:
24 mar 2023

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 24 mars klockan 23.59.

Kontakt