Märkning av livsmedel
.jpg)
Säljer du egenproducerade livsmedel? Då har du möjlighet att få kunskaper i hur du ska märka dina produkter genom den kurs som Länsstyrelsen erbjuder tillsammans med Profox.
Producerar du egna livsmedel och vill lära dig med om hur du ska märka dem så är den här kursen för dig. Du kommer få kunskaper om obligatoriska uppgifter, livsmedlets innehåll och hur märkningen då ska se ut, förvaring och hantering kopplat ihop med märkningskrav och om hållbarhet, näringsvärde och information om beräkningar.
Kursen hålls av Per Nilsson från Profox som har många års erfarenhet inom livsmedelsfrågor. Bland annat har Per varit lärare på SLU, skrivit två av Livsmedelsverkets nationella riktlinjer och har idag rådgivning till livsmedelsföretag.
Målgrupp: Personer som idag producerar eller vill börja producera livsmedel på landsbygden i Östergötland.
Är kursen full hör av dig till Linnéa Sommar så sätter vi upp dig på reservlista.

- VAR:
- Digitalt, länk till kursen skickas ut några dagar innan kursstart.
- KOSTNAD:
- Kostnadsfritt
- SISTA ANMÄLNINGSDAG:
- 01 jun 2022
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.