Grundkurs i livsmedelshygien

En kurs för dig som har, arbetar i eller vill starta upp ett företag som hanterar livsmedel.
Syftet med kursen är att ge grundläggande kunskaper om livsmedelshygien. Efter kursen ska du ha grundläggande kunskaper om livsmedelslagstiftning, känna till hur du förebygger och undviker matförgiftningar och förstå betydelsen av personlig hygien och rutiner.
Målgrupp: för dig som har, arbetar i eller vill starta upp ett företag som hanterar livsmedel på landsbygden i Östergötland.
Är kursen full hör av dig till Christoffer Ahlgren så sätter vi upp dig på reservlista.

- VAR:
- Digitalt, länk till kursen skickas ut dagarna innan kursstart.
- KOSTNAD:
- Kostnadsfritt
- SISTA ANMÄLNINGSDAG:
- 25 maj 2022
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.