Aktuella varningsmeddelanden i Östergötlands länJust nu är det flera vädervarningar i länet. Läs mer om dem på SMHI:s webbplats.

08- 15 sep 2022 klocka 08.30 - 12.00

Utbildning i 100 % ren hårdträning

Person som tränar på gym, skivstång på axlarna

Länsstyrelsen Östergötland i samverkan med länets kommuner, RF SISU Östergötland och polisen bjuder in till en utbildning om dopning och förebyggande insatser inom ramen för 100 % ren hårdträning.

Utbildningen riktar sig till ägare och/eller styrelse, platschefer, träningsansvariga, antidopningsansvariga, PT´s, instruktörer och receptionspersonal på träningsanläggningar, ANDTS-samordnare i kommunerna samt polisen.

Utbildningen genomförs digitalt och delas upp på två halvdagar, torsdagen den 8 september samt torsdagen den 15 september. För att bli godkänd på utbildningen och erhålla ett intyg krävs deltagande på båda utbildningsdagarna samt ett godkänt kunskapsprov.

Utbildningen utgör ett av kriterierna till att bli en diplomerad träningsanläggning eller behålla tidigare diplomering om ny personal har tillkommit. Se diplomeringskriterierna i inbjudan.

Varmt välkommen med din anmälan!

Inbjudan, program och diplomeringskriterier Pdf, 217.6 kB, öppnas i nytt fönster.

VAR:
Digitalt via Zoom. Länk skickas till anmälda deltagare efter sista anmälningsdag.
KOSTNAD:
500 kronor plus moms per person. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras hela beloppet. Det går dock bra att byta deltagare.
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
01 sep 2022

Anmäl dig

Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan.

Sista anmälningsdag är den 1 september klockan 23.30.Vänligen kontrollera att e-post är korrekt ifylldFakturaadress och eventuell referens

Kontakt