30 nov 2021 klocka 12.00 - 13.30

Hur du tar bättre bilder med din mobil - Landsbygdsföretagare

Foto: Erik Widen

Har du ett landsbygdsföretag och vill du få tips om hur du tar bättre bilder är denna föreläsning något för dig. Du kommer under ca en och en halv timme få tips vad du ska tänka på när du tar bilder med din mobiltelefon till ditt företags marknadsföring.

Ett bra sätt att nå ut till sina kunder är genom bilder. Idag finns många bra kameror men ofta räcker det med en mobiltelefon. Oavsett om du har ett livsmedelsföretag eller turistföretag kan en bra bild på sociala medier göra en stor skillnad. Vi erbjuder en föreläsning där du får tips om hur du tar bättre bilder.

Under föreläsningen kommer du få lära dig till exempel vilken vinkel som är bra, vad du ska tänka på kring bakgrunder, ljus och fokus. Det kommer även vara en kort genomgång om hur du ska tänka när du redigerar din bild.

Övrig information

Digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda tillsammans med program och övrig kursinformation några dagar innan kursstart.

VAR:
Digitalt via Skype
KOSTNAD:
Kostnadsfritt
SISTA ANMÄLNINGSDAG:
23 nov 2021

Anmäl dig

Kontakt