17 mar 2021 klocka 09.00 - 12.30

Starta Livsmedelsverksamhet

Bild: Johanna Eriksson

Tillsammans med övriga deltagare får du matnyttig information och ett givande nätverk inför din verksamhetsstart. Vårt grupprådgivningstillfälle har allmän inriktning och vänder sig till alla olika typer av livsmedelshantering.

Grupprådgivning innehåller bland annat grundläggande information om livsmedelslagstiftningen, vilka tillstånd som kan behövas samt vilken kontrollmyndighet som är aktuell. Vi går igenom vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal med tanke på flöden och val av olika material på väggar, golv och inredning.

Efter grupprådgivningen får du ett brev med information och råd.

Målgrupp: Grupprådgivningen vänder sig till dig som har eller vill starta en livsmedelsverksamhet framförallt på landsbygden med inriktning på olika typer av gårdsförädling. Denna aktivitet finansieras delvis med medel från landsbygdsprogrammet

På grund av rådande läge med Covid-19 kommer utbildningen att köras digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion samt stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. Länken skickas ut till de anmälda tillsammans med program och övrig kursinformation veckan innan kursstart.

Anmälan: Anmälan sker till enheten.for.landsbygd.ostergotland@lansstyrelsen.se. Du får en bekräftelse via e-post att du är anmäld samt om det finns plats kvar. Sista anmälningsdag 10 mars 2021. Veckan innan kurstillfället kommer en kallelse med mer information att skickas till din e-post.

  • Antal deltagarplatser: 15

Foto: Johanna Eriksson

VAR: Digitalt via Skype

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 10 mar 2021

Kontakt