25 feb 2020 klocka 15.30 - 17.30

Tisdagsträff: Integration, inkludering och exkludering

Länsstyrelsen Östergötland i samverkan med Bildningsförbundet Östergötland bjuder in till en föreläsning med Charbel Gabro, känd som integrationisten.

Charbel bygger sina föreläsningar på både forskning och egna erfarenheter av kulturkrockar och utanförskap. Med fokus på integration, mångfald och inkludering öppnar han upp för nya insikter, kunskaper och en vilja att vara med och förändra. Till en vilja att bemöta alla människor med vänlighet. Syftet är också att öka förståelsen för vad nyanlända går igenom när de kommer till Sverige. Hur lätt är det egentligen att anpassa sig till nya strukturer, förstå normer och sociala koder? Charbels egen berättelse handlar om att ta sig ur ett destruktivt leverne till ett konstruktivt. Han var vinnare av Årets Talare – Genombrott 2018.

Sista anmälningsdag: måndag den 24 februari klockan 12.00

Tisdagsträffar är en kostnadsfri utbildningsinsats för folkbildningen och övriga i civilsamhället där vi skapar dialog och utbyter erfarenheter inom frågor som rör integration. Alltid på en tisdag mellan kl 15.30-17.30. Vi bjuder på fika! Tisdagsträffar har vi arrangerat sedan hösten 2017. Nu fortsätter mötesserien med några träffar under våren 2020.

Klicka här för inbjudan och programPDF

VAR: Hörsalen Linköpings Stadsbibliotek, Östgötagatan 5, Linköping

KOSTNAD: Kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 24 feb 2020

Anmäl dig

Kontakt