24 okt 2019 klocka 09.00 - 12.00

Stöd till alla! En förmiddag om barn som lever i familjer med substansberoende

För sextonde året i rad har Junis ställt frågor till kommunerna om vilket stöd de erbjuder barn i familjer med substansberoende. Junis har också följt forskning och letat efter goda exempel för att sprida dem så att fler barn ska få det stöd de behöver och har rätt till. Under seminariet får vi ta del av Junisrapporten.

CAN, Centralförbundet för alkohol och narkotikaupplysning medverkar med information om det arbete de utför vad gäller stöd till barn som lever i familjer med substansberoende.

BRIS utgår från sin årsrapport samt djupdyker i de kontakter och stöd de har riktat till målgruppen barn till föräldrar med missbruk. Bris ingår också i en satsning ”Barndom utan baksmälla” tillsammans med Systembolaget, IQ och några andra barnrättsorganisationer BRIS informerar om satsningen som vänder sig till vuxna om att göra skillnad för barn i målgruppen.

Målgrupp: Politiker, beslutsfattare, du som möter barn professionellt eller inom föreningslivet.

Läs inbjudan och program härPDF

Anmäl dig senast den 16 oktober via formuläret nedan. Vi bjuder på kaffe och smörgås. Meddela oss eventuella allergier eller andra orsaker relaterade till mat och dryck som vi kan behöva ta hänsyn till.

För mer information om hur Länsstyrelsen behandlar dina personuppgifter se www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats

VAR: Sessionssalen, Länsstyrelsen Östergötland, Östgötagatan 3, Linköping.

KOSTNAD: Evenemanget är kostnadsfritt

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 16 okt 2019

Anmäl dig

Kontakt