17 apr 2019 klocka 09.30 - 15.30

Information om Migrationsverkets ersättningar

Länsstyrelsen Östergötland bjuder in till ett informationstillfälle där Migrationsverket informerar om ersättningar för kostnader för asylsökande och nyanlända (bl.a. kvotflyktingar och ensamkommande barn och unga) samt individer som söker uppehållstillstånd utifrån den s.k. gymnasielagen.

Migrationsverket betalar ut ersättning till kommuner och regioner för vissa kostnader avseende asylsökande och personer som har fått uppehållstillstånd. Återsökning av statlig ersättning ställer krav på god kännedom om vilka förordningar som gäller och förändringar som är på gång.

Dagen riktar sig till dig inom kommun och Region Östergötland som arbetar med återsökning och /eller har verksamhetsansvar. Dagen är kostnadsfri, men det finns ett begränsat antal platser.

Läs inbjudan härPDF

Anmäl dig via formuläret här nedanför senast den 12 april. Meddela oss eventuella allergier eller andra orsaker relaterade till mat och dryck som vi kan behöva ta hänsyn till.

För mer information om hur Länsstyrelsen behandlar dina personuppgifter se www.lansstyrelsen.se/dataskyddlänk till annan webbplats

VAR: Sessionssalen, Länsstyrelsen, Östgötagatan 3, Linköping

KOSTNAD: Dagen är kostnadsfri.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 12 apr 2019

Anmäl dig

Kontakt