03 apr 2019 klocka 08.30 - 16.15

EDay

EDAY är en återkommande mötesplats för lokala, regionala och nationella aktörer inom energi- och miljöområdet. Årets tema är ”Omställning i praktiken – så bidrar vi till klimatmålen” och utgår från mål 7 inom Agenda 2030 om hållbar energi för alla.

Under dagen kommer vi att göra nedslag kring aktuella frågor, utmaningar och lösningar inom cirkulär ekonomi, digitalisering i fastigheter och transporter. Huvudtalare är Johan Kuylenstierna (Stockholms universitet och vice ordförande i Klimatpolitiska Rådet) som kommer att prata om den globala omställningsagendan. Moderator för dagen är Jakob Lagercrantz från 2030-sekretariatet.

Bakom EDAY står Länsstyrelsen Östergötland, Region Östergötland, Linköpings universitet, Cleantech Östergötland, LRF och Energikontoret Östergötland. Årets evenemang genomförs i samverkan med Fastighetsägarna.

Program och anmälan

Programmet i dess helhet och länk till anmälan hittar du via: http://energiost.se/images/pdf/EDAY-program-19-4.pdflänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

VAR: Quality Hotel Ekoxen, Linköping

KOSTNAD: Ordinarie pris 475 kr (exkl moms). Student 160 kr (exkl moms).

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 27 mar 2019

Kontakt